Installera Triggerbee med Google Tag Manager

1

I Google Tag Manager (GTM), navigera till "Taggar" i den vänstra menyn. Skapa en ny tagg och döp den till ex. "Triggerbee Tracking".

2

Öppna Tagg Konfiguering och välj "Anpassad HTML". Klistra in din trackingkod här.
Har du inte din trackingkod? Du hittar den under Inställningar --> Din spårningskod i Triggerbee app.

3

Välj sedan "Alla Sidvisningar" som utlösare. Har du inte denna utlösare sedan tidigare, skapa en ny och välj "Sidvisning".

4

Taggen ska se ut såhär när du är klar:

5

Spara din tagg och publicera dina ändringar.

SPA Installation: För SPA (Single-Page App) hemsidor

1

I Google Tag Manager (GTM), navigera till "Taggar" i den vänstra menyn. Skapa en ny tagg och döp den till ex. "Triggerbee Tracking".

2

Öppna Tagg Konfiguering och välj "Anpassad HTML". Klistra in din trackingkod här.
Har du inte din trackingkod? Du hittar den under Inställningar --> Din spårningskod i Triggerbee app.

3

Välj sedan "Window Loaded" som utlösare. Har du inte denna utlösare sedan tidigare, skapa en ny och välj "Window Loaded".

Spara din tagg och publicera dina ändringar.

Videoguide