Anpassningar: Profilfärger

Addera de färger ni har i er grafiska profil så att de blir lättillgängliga i Onsite Kampanj Editorn.

1
Gå till Inställningar --> Anpassningar --> Färgvariabler.
2
Klicka på Lägg till Färg och fyll i egenskaperna enligt:
Färg: Färgens kod, i HEX, RGB eller RGBA kod. Du kan också välja färg i färgväljaren till höger.
Namn: Färgens namn. Färgen kommer få ett standardnamn, men du kan ändra om du vill.
3
Välj "Skapa" för att spara din färg. Editera din färg genom att klicka på den igen.

OBS! Om du har flera Triggerbee-konton med samma färger, se till att färgerna får samma namn i båda konton. Detta gör det möjligt att kopiera Onsite Kampanjer mellan konton och automatiskt få rätt färger.

4
Klart! Nu hittar du dina färger i färgväljaren i Onsite Kampanjer.