Skapa en kampanj - snabbversion

Att skapa en engagerad och personaliserad kampanj är bara några klick bort! Följ denna guide för att komma igång med din kampanj på bara några minuter! Detta är snabbversionen av hur man skapar en kampanj - under varje steg finns länkar till mer detaljerade guider.

Instruktioner

1
Navigera till Onsite Kampanjer och klicka på "Ny kampanj":
2
Välj en av våra färdiga mallar, eller börja på nytt med en blank mall. Öppna den mall du vill ha och välj position för kampanjen. Alla mallar har en förbestämd layout (Popup, Callout, Panel eller Fullscreen). Men både position och layout går att ändra senare.

OBS: Inbäddade kampanjer har en specifik layout och kampanjinställningar. Läs mer här.

3
Nu skickas du vidare till kampanjeditorn, där din förvalda- eller blanka mall visas. Editera din kampanj genom att klicka på respektive element och justera inställningar i menyn till höger. Textelement kan även editeras direkt i editorn. Drag-and-droppa elementen runt i kampanjen, och addera/ta bort element som du önskar. Dina egna färger och typsnitt kan adderas under Inställningar, för att sedan kunna användas här i editorn.
4
Glöm inte att även justera din kampanj för mobila enheter. Byt till mobilvy och justera inställningarna på elementen genom att klicka på mobilikonen på de element du vill ha annan storlek på i mobila enheter. Du kan också dölja ett helt element på mobiler (eller desktop).
5
När du känner att designen är färdig kan du gå vidare till formulärsinställningarna. Här berättar du för Triggerbee vad som ska göras med den insamlade besöksdatan (som t.ex. epostadresser), t.ex. skicka den till integrerat epostsystem. Om du inte samlar in någon besöksdata i din kampanj, gå vidare till nästa steg.

OBS: Om du vill se hur din kampanj kommer se ut på riktigt - klicka på Förhandsgranska för att se den "live".

6
Slutligen - klicka vidare till kampanjinställningarna. Här ger du din kampanj ett passande namn, och bestämmer vilken målgrupp och triggers som ska gälla för din kampanj. Till exempel bör en nyhetsbrev-signup troligtvis bara visas för alla Icke Identifieriade besökare för att inte visas för befintliga kunder. Som trigger, skulle en nyhetsbrev-signup passa bra att visas efter 3 sidvisningar för att dyka upp när besökaren varit inne en liten stund. Alla inställningar förklaras här.
7
Nu är du klar! Om du inte är redo att gå live med din kampanj riktigt än, så kan du bara klicka tillbaka på "Till kampanjer" för att spara kampanjen som ett utkast. Annars är det bara att klicka på Publicera för att köra igång din kampanj! Lycka till!