Mitt Triggerbee och ny vänstermeny

För att göra det enklare för dig som användare av Triggerbee har vi rensat upp i vänstermenyn och adderat en helt ny kontosida med uppfräschad funktionalitet. Dessutom har vi en helt ny färgpalett! Nedan finner du instruktioner för var du hittar allt 🐝

Nya vänstermenyn

I den nya vänstermenyn finner du de mest använda funktionerna, så som Onsite Kampanjer och Besökslistan. Hela menyn för inställningar har flyttats till den nya "Mitt Triggerbee" menyn (se nedan), och Kundprofilerna har flyttat in under Målgrupper tillsammans med Analytics. Samtycke och cookienotis har också flyttats till Mitt Triggerbee, samt att en ny genväg för att snabbt skapa en kampanj har adderats.

Mitt Triggerbee

I den helt nya menyn "Mitt Triggerbee" hittar du som tidigare inställningar för din Profil och Prenumeration, men även alla andra inställningar som rör Kontot, dess användare och Integrationer till andra system. Här finns numera även inställningar för typsnitt, färger och ytor under Anpassningar - samt att Intresseprofiler och Events flyttat in under samma meny.

Utöver kontoinställningar och anpassningar finns även en ny meny för dig som användare - Info och hjälp. Här kan du klicka vidare till vår supportportal där vi samlat artiklar och tutorials kring Triggerbee, samt läsa våra Senaste Nytt, Boka möte med en Customer Success Manager och dessutom skicka in önskemål på nya funktioner.

TL;DR - Var hittar jag..?

Besökslistan

Längst ner i vänstermenyn

Analytics & Live

Under Målgrupper i vänstermenyn

Samtycke och Cookienotis

Mitt Triggerbee --> Anpassningar --> Samtycke & cookienotis

Kundprofiler

Under Målgrupper i vänstermenyn

Kontoinställningar

Mitt Triggerbee --> Kontoinställningar

Typsnitt och färger

Mitt Triggerbee --> Anpassningar --> Varumärkesinställningar

Mitt trackingscript

Mitt Triggerbee --> Kontoinställningar --> Utvecklare

Client script

Mitt Triggerbee --> Kontoinställningar --> Utvecklare

Ytor för inbäddade kampanjer

Mitt Triggerbee --> Anpassningar --> Ytor

Användarhantering

Mitt Triggerbee --> Användare

Integrationer (Rule, Voyado, Mailchimp bl.a)

Mitt Triggerbee --> Appar och integrationer

Intresseprofiler

Mitt Triggerbee --> Anpassningar --> Intresseprofilering

Mål

Mitt Triggerbee --> Anpassningar --> Events

Min profil

Mitt Triggerbee --> Min profil

Prenumeration

Mitt Triggerbee --> Plan och användande